Etsi asiantuntija

Etsitkö kurssiohjaajaa tai asiantuntijaa?

Suomen Puupiirtäjien Seuran jäsenistöön kuuluu lukuisia ammattitaitoisia ja kokeneita taiteen asiantuntijoita ja opettajia. Jos etsit ohjaajaa taidekurssille tai vierailevaa luennoitsijaa kouluusi, täältä se löytyy! Ota yhteyttä henkilöön, joka vastaa toivomaasi aihetta. Opetuspalkkioista ja muista työehdoista voit neuvotella suoraan valitsemasi taiteilijan kanssa.

Vedosten arviointiapu

HallivuoT_tyokuva1

Seuran jäsenkunnassa on taidehistorian asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua arvioimaan hankkimiasi puupiirrosvedoksia. Arviointi-avusta ja taiteen salapoliisityöstä veloitetaan konsultointimaksu (teoskohtainen). Asiantuntijamme ovat käytettävissä myös silloin kun tarvitset kuraattoria näyttelyideallesi. Lähetä asiantuntija-ehdokkaallesi näyttelysi teema, aikataulu ja budjettilaskelma kun otat häneen ensi kertaa yhteyttä.

Konservointi- ja sidontatyöt

Jos hallussasi on puupiirros tai vanha kirja-aarre joka on päässyt repeämään tai rypistymään, ei hätää. Puupiirtäjien Seuran paperikonservaattorit auttavat sinua saamaan vahingoittuneen teoksesi parempaan kuntoon. Konservoinnin ja vedoskorjausten hinnat vaihtelevat työn laajuuden ja vaativuuden mukaan. Teemme myös kirjansidontoja ja vedosten säilytyslaatikoita tilauksesta.

liimasiveltimet               varituubeja